Jeg tilbyder

Kinesiologi.

En behandling med kinesiologi kaldes for en afbalancering og tager ca 1½ time. Den første gang skal du beregne lidt ekstra tid til samtale.

Behandling med kinesiologi - hvad sker der ?

 

før..

Inden du kommer, så gør dig gerne nogle overvejelser over, hvad du ønsker at få ud af din kinesiologibehandling. Ofte arbejdes der i forhold til et ønsket mål. Og så er det en hjælp, at du allerede har tænkt dig nogle tanker i forvejen.

 

Ved behandling af allergi og overfølsomhed kan det være en god ide at medbringe noget af det, som du mistænker for at give dig allergisymptomerne.

 

under...

At sætte sig et mål

Den første gang du kommer, bruger jeg lidt ekstra tid til at samtale med dig om hvorfor du er kommet - og hvilket mål du ønsker at arbejde hen imod.

Her er et par eksempler på hvordan et mål kan formuleres: "Jeg er rolig og fokuseret ved eksamen". "Min ryg er stærk og fleksibel". "Alle min celler er sunde og raske".

 

Indledende test

Inden jeg går i gang med at arbejde på målet, udfører jeg nogle "indledende,  grundliggende test". Det gør jeg for at sikre, at du får det optimale ud af den efterfølgende behandling. Man kan sammenligne det lidt med at bygge et stærkt fundament inden du går i gang med at bygge selve huset.

De ubalancer jeg evt. finder her, retter jeg op med det samme. Hvis det er første gang, du kommer, KAN der være at der er forholdsvis meget, som skal afbalanceres her i indledningen. Men alt vil bidrage til, at du får det bedre.

 

Selve behandlingen

Efter de indledende test er vi klar til at arbejde med dit mål eller din problemstilling.

Under hele forløbet kommunikerer jeg med din krop og underbevidsthed. Det gør jeg ved hjælp af mit kinesiologiske redskab, energitesten (også kaldet muskeltest eller bio-feed back).

Alt efter hvordan jeg spørger, vil din krop give mig svar - enten med en muskel som holder stærk (der er tændt for energien), eller med en muskel som er svag. (der er slukket for energien).

På den måde kan vi ved fælles hjælp finde frem til, hvad der blokerer energien i forhold til dit mål. Og vigtigst finde frem til hvad der skal til for at fjerne denne blokering, så du igen kan komme i balance.

 

Og hvad kan DET så være? Jeg har et stort udvalg af muligheder "på hylden". Disse er taget fra kinesiologi og enhedsterapi. Og det er DIN krop, som vælger hvad lige netop DU har brug for.

 

Her er nogle eksempler på, hvad det f.eks. kan være:

  • Massage af - eller holde på specifikke punkter på kroppen, f.eks meridianpunkter.
  • Arbejde med energifelter og -baner - på og uden for kroppen.
  • Brug af forskellige øvelser - f.eks. krydsbevægelser, øjenbevægelser
  • Brug af blomsteressenser
  • Brug af homøopatiske midler
  • Brug af farver, dufte, lyd, rytme
  • Følelsesforløsende teknikker
  • Traumeforløsende teknikker
  • Visualisering, meditation
  • o.s.v.

 

 

efter...

Efter en behandling med kinesiologi skal du tage ekstra vare på dig selv. Og huske at drikke godt med vand.

En afbalancering sætter gang i rigtigt meget i dit energisystem, så du kan få forskellige reaktioner efterfølgende.

 

Mange mærker en lethed, at hovedet er blevet tømt og at der nu er ro på. Mange vil også opleve en voldsom træthed - men på den gode måde. Du kan også få en kortvarig opblussen af dit problem. Det skal du ikke være bekymret over. Det viser bare, at din helbredelsesproces er i gang.

 

Lyt til din krop

Det vigtigste er, at du ikke forcerer noget, men lytter til din krop og giver den det, den har brug for.

Har du lyst til at danse can-can, er det det, du gør. Har du lyst til hvile og ro, er det det, du skal sørge for at få.

 

 

 

Behandling af børn.

Behandling med kinesiologi er en nænsom måde at genoprette ubalancer i energisystemet. Og børn synes at respondere rigtig godt på den måde at arbejde på.

Behandling af spædbørn og mindre børn kan foregå ved hjælp af en surrogat. Det kan være en af forældrene, som stiller en testmuskel til rådighed, mens barnet for eksempel sidder på skødet.

 

 

Behandling af sengeliggende og handicappede personer.

Eller behandling af personer, hvor det ikke er muligt at finde en egnet testmuskel. Her kan også testes (og behandles) via en surrogat.

Behandlinger - hvor ?

Behandlinger foregår i min klinik:


Kinesiologi-butikken

Flintevænget 25, Osted

4320 Lejre


Hvis du har vanskeligt ved at komme hjemmefra, har jeg mulighed for at komme til dig i stedet for. Du må i så fald regne med at udgifter til transport og ekstra tidsforbrug lægges oven i prisen.


Se priser og betaling

Enhedsterapi.

Enhedsterapi er betegnelsen på en helhedsforståelse af, hvordan krop, sind og ånd arbejder sammen. I enhedsterapien er samlet og udviklet en lang række metoder, som gennem årene har vist sig virksomme til at styrke helbredelsesprocesserne på alle niveauer.

Som regel har jeg enhedsterapien integreret med kinesiologien. Men enhedsterapi kan sagtens stå alene, hvis dette ønskes.

Priser og tidsforbrug er de samme som ved kinesiologi.

Workshops og foredrag.

Noget af det, som jeg synes er vigtigst i mit arbejde, er at formidle viden om, at der er rigtig meget, som man selv kan gøre for at blive bedre til at mestre sit liv.

Med udgangspunkt i kinesiologi og anden energimedicin har jeg sammensat nogle workshops. På dem alle vil du blive præsenteret for en række enkle redskaber, som vil hjælpe dig til at mestre din hverdag, hvad enten det handler om noget fysisk, mentalt eller følelsesmæssigt.

Prisen afhænger af workshoppens varighed.

Sundhedsordning.

Din virksomhed kan tegne en sundhedsordning hos mig.

Virksomheder kan tegne en sundhedsordning hos en Kinesiolog-RAB. Behandlingen er fradragsberettiget for virksomheden og skattefri for medarbejederen.

BEMÆRK: Dette gælder også for enkeltmandsvirksomheder. Så hvis du har din egen virksomhed, kan du komme ind under ordningen.

Kontakt:

Tlf: 22 39 08 68

Mail: kontakt@kinesiologi-butikken.dk

DK-Kinesiolog, RAB  -  Enhedsterapeut

Rikke Barbro Bendixen

Flintevænget 25, Osted

4320 Lejre