Gør det selv

GØR DET SELV

Der er rigtig meget, som du selv kan gøre for at komme i balance og styrke og beskytte dig selv.


Her har jeg samlet et lille udpluk af de øvelser, som jeg har erfaring med kan gøre en KÆMPE forskel. Øvelserne har jeg hentet fra Kinesiologi og Enhedsterapi og anden Energimedicin. De er alle enkle at gå til. De tager ofte mindre end et minut at udføre - og du har det hele "lige ved hånden" så at sige.


Alle - unge som gamle kan have glæde af øvelserne.


Du kan lave dit eget daglige program med de øvelser, som du synes bedst om. Læg mærke til om ikke der sker positive forandringer i løbet af kort tid.

Rigtig god fornøjelse.

De 3 bank - styrker immunforsvaret

Denne øvelse er rigtig god, hvis du føler dig lidt flad og halvsløj. Eller hvis du allerede er blevet syg. Eller når du ønsker at styrke dit immunforsvar helt generelt.


Sådan gør du:

Bank eller masser så hårdt eller blidt, som du synes på de afmærkede områder:

1. Brystbenet/Thymus

2. K27 - hullet under kravebenene, hvor de sidder fast på brystbenet. Masser i begge sider. Disse punkter KAN være meget ømme til at begynde med. Men ømheden vil fortage sig efterhånden som du arbejder.

3. Miltpunkt i venstre side ved det næstnederste ribben. Dette punkt kan også være ømt især ved infektioner.

Luk lynlåsen - beskyt dig selv mod negativ energi

Oplever du at andres negative energi tapper dig? Så vil denne øvelse være fantastisk for dig. Den hjælper dig til effektivt at holde din egen energi på plads og andres ude.


Sådan gør du:

Før hånden nedefra og op midt på forsiden af din krop. Som om du ville lukke en lynlås i din jakke. Start ved symfysen og slut på hagen. På den måde styrker du energien til Centralmeridianen. Udfør øvelsen så mange gange, du har lyst til.

Krydsgang - en essentiel øvelse

Når du aktiverer begge sider af kroppen samtidig, hjælper du de to hjernehalvdele til at arbejde sammen. Det giver masser af energi og letter koncentrations- og indlæringsevnerne.

Øvelsen er også fantastisk, hvis du er eller har været stillesiddende eller -liggende og har brug for at komme i gang igen.


Sådan gør du:

Før højre hånd til venstre knæ og venstre hånd til højre knæ, som du løfter. Brug gerne store bevægelser. Find gerne på variationer. Find musik som passer i dit tempo - så bliver det lidt sjovere.

OBS. Men kan også sagtens udføre øvelsen både siddende og liggende. Så gør du bare det, du kan. Eller måske har du nogen, som kan hjælpe dig.Der er flere øvelser på vej...

Print selv

Du kan hente og udprinte min folder med en række udvalgte øvelser her:

Kontakt:

Tlf: 22 39 08 68

Mail: kontakt@kinesiologi-butikken.dk

DK-Kinesiolog, RAB  -  Enhedsterapeut

Rikke Barbro Bendixen

Flintevænget 25, Osted

4320 Lejre