Om mig

Lidt om mig


Jeg er oprindeligt uddannet som laborant og har i mine mange år i faget været glad for at arbejde videnskabeligt, faktuelt og systematisk - noget som i høj grad har tiltalt min venstre hjernehalvdel.

Det stod dog tidligt klart for mig, at det ikke var tilstrækkeligt for mig udelukkende at bevæge mig i den verden - uden dog at have den fjerneste ide om, hvad jeg så skulle beskæftige mig med. Det nærmeste, jeg kunne komme på et svar på dette, var "anlægsgartner"


Kinesiolog ved et "tilfælde"

Rent tilfældigt løb jeg ind i en kvinde, som begejstret fortalte, at hun skulle i gang med en uddannelse som kinesiolog. På det tidspunkt havde jeg aldrig stødt på hverken ordet kinesiologi eller metoden i praksis. Men der var "noget", som gjorde, at jeg blev nødt til at finde ud af mere om dette. Og inden for et par måneder havde jeg tilmeldt mig HELE uddannelsen som Professionel Praktiserende Kinesiolog på Dansk Pædagogisk Kinesiologiskole hos Annemarie Goldschmidt. Stort set uden at ane hvad det var, jeg havde meldt mig til.

Men det føltes vigtigt og rigtigt - og der har aldrig siden været tvivl i mit sind om, at jeg var på rette vej i min søgen.

Livslang uddannelse.

Jeg oplevede for første gang siden mine allerførste skoleår, at jeg bare ikke kunne få nok af at lære nyt. Og sådan har det faktisk været siden. Heldigvis er der et hav af dygtige og skønne ildsjæle, som står klar til at dele deres store viden og mange erfaringer med os andre.

Jeg har været fantastisk heldig at opleve nogle af de ypperste undervisere inden for kinesiologien. Det har været utroligt inspirerende, og været med til at bekræfte mig i at denne måde at arbejde på er væsentlig - for mig selv og for den tid, vi lever i netop nu.

Så der har været gang i en del kinesiologikurser - både under og især siden unddannelsen. Jeg har derudover snuset lidt til healing og akupunktur og inddraget de dele, jeg mener jeg kan bruge, i mit arbejde i klinikken.


Nu også Enhedsterapeut

Jeg havde egentligt tænkt, at det var tilstrækkeligt med een uddannelse. Men i vinteren 2012 kom Enhedsterapien og Audun Myskja ind i mit liv. Og så var jeg solgt. Filosofien bag og teknikkerne, som Audun har samlet i uddannelsen, går hånd i hånd med kinesiologen på fornemmeste vis.

Jeg var heldig at komme med på det allerføste kuld, som blev oprettet i Danmark. Og fik eksamensbeviset overrakt i november 2015.


Den lille gartner...

I mit arbejde med mine klienter benytter jeg mig af alt det, som jeg gennem årene har fået på lager og lagt på hylderne i min "butik".

Jeg oplever, at vi i det fælles arbejde med at nå nye mål for den enkelte, med enkle midler kan rykke helt vildt - og at det kan sætte gang i helbredelse på alle planer.

Det er en meget stor glæde for mig at være part i det.


Kontakt:

Tlf: 22 39 08 68

Mail: kontakt@kinesiologi-butikken.dk

DK-Kinesiolog, RAB  -  Enhedsterapeut

Rikke Barbro Bendixen

Flintevænget 25, Osted

4320 Lejre